d

Pár szóban

Judit férjével, Huanggal 5 évig élt Sanghajban, majd miután hazaköltöztek Magyarországra, úgy döntöttek, Budapesten fognak vállalkozásba. A csapatba beszállt Eszter, Judit testvére, és így vált teljessé a vállalkozás.

Sanghajban Juditot rengeteg élmény érte, és lenyűgözte a kínai konyha változatossága. Kínában minden étkezés főként meleg fogásokból áll, így Juditnak a bao jelentette azt, amivel pótolni tudta a megszokott szendvicset és péksüteményeket. Kínában megtanultuk a bao elkészítését az ottani mesterektől, és itthon tovább fejlesztettük ezt a tudást a magyar ízlésvilágnak megfelelően, de megtartva az eredeti tésztát, a bao legfontosabb alkotó elemét.

Hosszas keresgélés után megtaláltuk az első BAOBOX üzlet helyszínét, kialakult a kis Bao figura ötlete, és 2016. április 30-án megnyitott az első üzletünk.

Célunk, hogy megismertessük és megszerettessük Ázsia kedvenc streetfoodját a magyar közönséggel, valamint, hogy éttermünkbe betérő vendégeinknek is hamar a kedvencévé váljon a bao.